Sidste jul var det en trend at lave spiselige grankogler. Og jeg må indrømme at jeg er kæmpe fan af, selvom jeg ikke var overbevist i starten – jeg syntes det var meget for meget. Opskriften er nem at lave, der er ikke noget, der skal bages og tager kun 30 minutter at lave. Et cremet center lavet af brunkager og neutral flødeost, og en yderside lavet af cocopops. Forestil dig at servere disse til en julefrokost, amen det vil jo være så julet!

Når det kommer til jule opskrifter, foretrækker jeg klart dem som kan forberedes i god tid. For mig er julen nemlig afslapning og hygge med dem jeg har kært, og ikke stress og jag i køkkenet. Disse spiselige grankogler er lige hvad du mangler for at have en komplet julefrokost.

SPISELIGE GRANKOGLER
Ingredienser
- 200 g brunkager
- 150 g neutral flødeost
- en masse cocopops
- flormelis
Sådan gør du
- Blend brunkagerne og flødeosten sammen til en ensartet masse.
- Form massen, sørg for at kan stå og at masse bliver smallere og smallere i toppen.
- Fordel cocopops på brunkage massen og drys med flormelis. Husk at have lidt tid til at fordele de mange cocopops, for det kan godt tage ret lang tid.