Annonce for EASIS.
EASIS skyder diverse nyheder ud for tiden. Og en af de nyheder som jeg er ekstra glad for, er deres milk bar med creamy filling – den minder på mange måder om en Kinder Maxi.
Jeg har forsøgt mig i det søde køkken, hvor jeg har lavet et virkelig lækkert bananbrød toppet med en milk bar creme. Den er lækker, velsmagende og uden tilsat sukker. Det er jeg personligt pænt begejstret for.
BANANBRØD MED MILK BAR TOPPING
Ingredienser
BANANBRØD
- 75 g perfect strø Fra EASIS
- 2 æg
- 250 g hvedemel
- 1,5 tsk bagepulver
- 2 tsk vanilje
- 2 modne bananer Moste
- mælk
TOPPING
- 1/4 fløde
- 5 milk bars Fra EASIS
- Jordbær
- Vindruer
- Guld støv
Sådan gør du
- Pisk æg og Perfect Strø sammen.
- Tilsæt mælk, bananmos og de tørre ingredienser. Rør godt sammen indtil en ensartet masse.
- Bag i en springform ved 200 grader i 30-35 minutter.
- Imens brødet er i ovnen, laves toppingen. Varm fløden op ved svag varme og tilsæt 4 milk bars.
- Barerne skal være smeltet, når fløden sættes på køl.
- Når kagen er bagt færdig og kølet ned, piskes fløden til flødeskum.
- Kom flødeskummen ovenpå kagen og top med jordbær, vinduer og en milk bar. Og lidt guld støv. Velbekomme.
Skriv et svar