SOMMERDESSERT MED FROSNE FLØDEBOLLER OG FRISKE BÆR

Annonce for Spangsberg Chokolade.

Jeg tror at vi alle sammen kender til flødeboller, som særligt er kendt for den fløjlsbløde flødebolleskum – det går man aldrig galt i byen med.

I sommeren 2022 kom Spangsberg Chokolade frem med et lækkert lifehack som i kalder for #spangsberghack. Kom en æske flødeboller i fryseren. Du tænker måske – hvad foregår der? Men altså, prøv det! Det er fuldstændig genialt og det er virkelig lækkert på en varm sommerdag. Konsistensen på flødebolleskummet bliver mere fast, men smagen er den samme. Jeg er virkelig fan!

Spis dem enten fra æsken som de er, eller bevæg dig ud i en lækker flødebolledessert, som jeg har valgt at gøre.

SOMMERDESSERT MED FROSNE FLØDEBOLLER OG FRISKE BÆR

Forb. tid 10 minutter
På frost 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 6 pers.

Ingredienser
  

  • 6 flødeboller fra Spangsberg Chokolade Jeg brugte dem med cremet hindbær frugtfyld i skummet
  • 25 g valgfri granola med nødder
  • 1/4 piskefløde
  • 2 spsk vaniljepulver
  • friske jordbær
  • friske blåbær
  • friske hindbær
  • friske brombær

Sådan gør du
 

  • Kom flødebollerne på frys i en times tid, inden desserten skal laves.
  • Fordel granolaen i et fad med høj kant.
  • Mas de frosne flødeboller ovenpå granolaen, med bunden opad. Dette kan godt kræve lidt kræfter, nu hvor de er frosne.
  • Pisk piskefløden til en let flødeskum og rør vanilje i.
  • Fordel flødeskummen hen over flødebollerne.
  • Skær bærrene ud i mundrette bider og fordel dem efterfølgende ovenpå flødeskummet.
  • Server. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love