KYLLING I KARRY

Hvis der er noget, som jeg, personligt, er meget glad for – så er det kylling i karry. Det er en lækker ret, hvor der er mulighed for at tilføje en masse forskellige grøntsager, som kan bidrage med tekstur og sprødhed. Det er en sikker vinder herhjemme, og det er en ret, som vi laver ofte.

KYLLING I KARRY

Et forslag til en lækker hverdagsret, hvor der ikke er gået ned på smagen. Endvidere er der en masse grøntsager i, som giver god tekstur og sprødhed.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 2 læg finthakket
  • 450 g kyllingebrystfilet
  • karry
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 250 ml vand
  • 1 pose sukkerærter skåret i mundrette bider
  • 3 små orange snack peberfrugter skåret i mundrette bider
  • ½ dåse ananas skåret i mundrette bider
  • salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Svits løg og karry i lidt olie.
  • Tilsæt kylling og lad det blive stegt godt igennem.
  • Tilsæt madlavningsfløde og vand.
  • Tilsæt ananas, sukkerærter og peberfrugt.
  • Smag til med salt og peber – og server med ris. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love