CRISPY HONEY CHICKEN NOODLES

Jeg har endnu en gang været i køkkenet og forkælet min kæreste med lækker mad. Der var spark på smagen, hvilket vi begge er meget begejstret for. Vi følte begge, at vi kom til Asien, da vi spiste aftensmad i går, selvom ingen af os nogensinde har været der.

Vil du en tur til Asien uden at skulle sidde i et fly i mange timer? Så prøv da denne opskrift!

CRISPY HONEY CHICKEN NOODLES

Et måltid med spark i, som giver en føles af at være i Asien, uden at man er det. Spar flytiden og lav denne ret i stedet.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Hovedret
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 3 kyllingebryster
  • 2 æg
  • 200 g hvedemel
  • salt og peber
  • 1 nudelrede
  • rød peberfrugt
  • 10 brune champignoner
  • 4 forårsløg
  • 5 små gulerødder
  • frisk ingefær
  • 2 spsk honning
  • soya
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 spsk sesamolie

Sådan gør du
 

CHRISPY CHICKEN

  • Skær kyllingebrysterne i mundrette bider og dyp dem derefter i æg og melblandingen. 
  • Bag dem i ovnen ved 240 grader indtil de har fået farve og blevet sprøde. 
  • Bland honning, soya, og sesamolie sammen i en skål og tilsæt revet ingefær og chiliflager. Rør godt rundt.
  • Kom kyllingebiderne over på en pande, og fordel marinaden. Lad det stå og simre, så marinaden kan få lov til at ”sætte” sig på kyllingen.

WOK NUDLER

  • Skær grøntsagerne i mundrette bider og kom dem over i en wok.
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Når nudlerne er færdige, kommes de over i woken til grøntsagerne. 
  • Tilsæt lidt marinade, som svarer til den, der også blev brugt til kyllingen.
  • Fordel nu nudlerne og grøntsager i en skål, top med kylling. Fordel nu lidt frisk forårsløg, sesamfrø og chiliflager. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love