Jeg elsker alle de grøntsager, bær og frugter, som er i sæson i efterårsmånederne. Der er bare et eller anden over det, som jeg særligt godt kan lide.

EFTERÅRSSALAT MED SMØRSTEGTE ROSENKÅL
Her får i en nem og lækker salat med blandt anden rosenkål, figen og asparges.En frisk, sprød og velsmagende salat, der går godt til det meste og er derfor en skøn klassiker i køkkenet i vinterhalvåret, når rosenkål er i sæson.
Ingredienser
- 2-3 håndfulde frisk spinat
- 1 pose rosenkål
- 2 figner
- 3 asparges
- Brombær
- Feta
- Salt mandler
Sådan gør du
- Start med halver rosenkålene og steg dem ved høj varme i smør.
- Kom spinat over på et fad.
- Skær asparges i mundrette bider og kom over på fadet.
- Kom nu de stegte rosenkål over på fadet.
- Kom skiver af figen og brombær over på fadet.
- Drys med feta og top med salt mandler. Velbekomme.
