GRÆSKARBRØD MED PUMPKIN SPICE

Har du nogensinde smagt græskarbrød? Jeg synes græskar er genialt at bruge i bagværk, da det har en dejlig sødelig smag, men som samtidig ikke har en gennemtrængende smag. Dette græskarbrød er virkelig nem at bage og kan endvidere også glimrende holde sig til dagen efter, hvor den er skøn at have med til kollegerne.

Et græskarbrød er oplagt at bage i efteråret, hvor supermarkederne sælger en masse græskar i alle størrelser og former. I dette brød bruger jeg græskarmod – dette laves super nemt ved at bage et halveret græskar med skindsiden opad i ovnen, indtil græskarkødet er helt mørt. Man kan derefter fjerne kødet med en ske og lade det køle helt ned inden det kan kommes i dejen.

Dette græskarbrød med pumpkin spice smager fuldstændig fantastisk. Det er en virkelig nem opskrift at kaste sig over – den er oplagt at bage, nu hvor det er efterår. Græskarmosen gør bagværket virkelig lækker saftigt og snasket.

GRÆSKARBRØD MED PUMPKIN SPICE

Her får du opskriften på et græskarbrød med pumpkin spice. Det smager fuldstændig fantastisk og er derudover også meget nem at lave. Hvis du har en lille rest græskar tilbage fra aftensmadens græskarsuppe, så vil jeg klart anbefale dig at bage dette lækre græskarbrød.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Bagværk, Græskarbrød, Sødt
Antal 8 pers.

Ingredienser
  

  • 2 æg
  • 50 g brun farin
  • 200 g græskarpure
  • 250 g hvedemel
  • 1 spsk pumpkin spice
  • 1 tsk bagepulver
  • græskarkerner

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne sammen, pånær græskarkernerne. 
  • Kom dejen over i en franskbrødsform og drys med græskarkerner. Bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love