Har du nogensinde smagt græskarbrød? Jeg synes græskar er genialt at bruge i bagværk, da det har en dejlig sødelig smag, men som samtidig ikke har en gennemtrængende smag. Dette græskarbrød er virkelig nem at bage og kan endvidere også glimrende holde sig til dagen efter, hvor den er skøn at have med til kollegerne.
Et græskarbrød er oplagt at bage i efteråret, hvor supermarkederne sælger en masse græskar i alle størrelser og former. I dette brød bruger jeg græskarmod – dette laves super nemt ved at bage et halveret græskar med skindsiden opad i ovnen, indtil græskarkødet er helt mørt. Man kan derefter fjerne kødet med en ske og lade det køle helt ned inden det kan kommes i dejen.
Dette græskarbrød med pumpkin spice smager fuldstændig fantastisk. Det er en virkelig nem opskrift at kaste sig over – den er oplagt at bage, nu hvor det er efterår. Græskarmosen gør bagværket virkelig lækker saftigt og snasket.
GRÆSKARBRØD MED PUMPKIN SPICE
Ingredienser
- 2 æg
- 50 g brun farin
- 200 g græskarpure
- 250 g hvedemel
- 1 spsk pumpkin spice
- 1 tsk bagepulver
- græskarkerner
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen, pånær græskarkernerne.
- Kom dejen over i en franskbrødsform og drys med græskarkerner. Bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Velbekomme
Skriv et svar