NEM PASTARET MED LÆKKER SVAMPESAUCE

Der er ingen tvivl om, at jeg synes at pasta er lækkert. Men en omgang pasta med svampe er endnu bedre. Denne pastaret er utrolig nem, da jeg har valgt at bruge en pastasauce med Karl Johan Svampe – men man kan selvfølgelig også lave sin egen, men så tager retten lidt længere tid at lave. Hvis du skal lave svampesaucen selv, så vælg de svampe som du har og kan lide – du kan simpelthen bruge alt fra Karl Johan svampe til de klassiske champignoner.

En nem og lækker pastaret med en cremet pastasauce. Enkelt og med masse af dejlig smager. Jeg er stor tilhænger af simple pastaretter, som ikke tager voldsomt lang tid at lave, men som stadig smager fuldstændig fantastisk. Denne pastaret kan være klar på under 30 minutter.

NEM PASTARET MED SVAMPESAUCE

En nem pastaret med svampesauce, der er meget nem og enkelt at tilberede. Det smager himmelsk og kræver ikke særlig meget tid i hverdagen.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret aftensmad, Hverdagsmad, Pastaret
Antal 2 pers.

Ingredienser
  

  • 250 g bigoli
  • 1 pakke bacon
  • 1 bøtte pastasauce med Karl Johan svampe fra Rema 1000
  • pastavand
  • salt
  • peber
  • frisk persille

Sådan gør du
 

  • Kog bigolien efter anvisningen på pakken.
  • Steg baconen på en varm pande. Når baconen er stegt færdig kommes det over på et stykke køkkenrulle og lad det dryppe af.
  • Kom den næsten færdigkogte bigolien over på panden med baconfed og tilsæt pastasaucen. Rør det godt rundt.
  • Hak baconen groft og kom næsten det hele op på panden til bigolien.
  • Smag til med salt og peber. Drys med frisk persille ved servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love