RØDKÅLSSALAT MED KAKIFRUGT, ÆBLE OG GRANATÆBLEKERNER

Vi kender alle den klassiske rødkålssalat med appelsin og granatæblekerner – den der så ofte bliver serveret juleaften. Rødkålssalat hører sig til i julemånederne, men jeg synes bestemt at vi skal udbrede det, så vi spiser det så længe der er en masse af de skønne sunde rødkål derude – det er simpelthen bare for lækkert!

Det her er verdens nemmeste og lækreste salat, og jeg er virkelig begejstret for den. Jeg elsker generelt frugt i salater – de bidrager med så meget friskhed og sødme. Ja jeg er klar over at rødkålssalater kan være så frygteligt kedelige, men de kan også være så lækre. Du kan med fordel lave en stor portion og stille resten i køleskabet – så har du en lækker kålsalat til flere dage, som lynhurtigt kan blive tilbehør til aftensmaden, eller som en let og hurtig salat til madpakken.

RØDKÅLSSALAT MED KAKIFRUGT, ÆBLE OG GRANATÆBLEKERNER

Her finder du opskriften på en hurtig rødkålssalat. Der er kælet for smag og knase-faktor, og den passer perfekt til ethvert julebord – uanset om det er medister, tarteletter eller flæskesteg.
Forb. tid20 minutter
Samlet tid20 minutter
Ret: Jul, Juleaften, rødkålssalat, salater, Tilbehør

Ingredienser

  • 1 lille rødkål
  • ½ granatæble
  • 1 æble
  • 2 kakifrugter
  • frisk persille
  • mandler ristede

Sådan gør du

  • Snit rådkålen fint og kom det i en skål.
  • Tag kernerne ud af granatæblet og kom dem op i skålen.
  • Skær æblet og kakifrugten i mundrette bider og kom dem i.
  • Anret salaten på et stort fad og top med persille og ristede mandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love