ROCKY ROAD MED JULESKUM OG DUMLE

Annonce for Carletti.

Rocky Road er en skøn form for chokoladekonfekt og samtidig noget af det aller letteste af lave. Der skal bruges noget smeltet chokolade, der vendes sammen med alt det gode fra slikskabet – der er ingen begrænsning, put alle de lækkerier i, som du har lyst til.

Denne opskrift på Rocky Road er lavet i samarbejde med Carletti, som har en masse forskellige produkter til juleslik skabet. Disse Rocky Road indeholder blandt andet juleskum, marcipan, chokoladeknapper, saltede pistacienødder og dumle karameller. Du kan putte det i, som du har lyst til – det vigtigste er at det bliver dækket af den smeltede chokolade.

Jeg er ikke voldsomt glad for ren mærk chokolade, så jeg har valgt en blanding af mørk og hvid chokolade, fordi det var det jeg havde i skabet. Man kunne selvfølgelig bare have brugt mælkechokolade, men det er en smagssag, så vælg den chokoladevariant du har lyst til.

ROCKY ROAD MED JULESKUM OG DUMLE

Nem og lækker chokolade konfekt, der kan laves på ingen tid. Denne Rocky Road er fyldt med juleskum, marcipan, pistacienødder og dumle karameller. Du kan bruge lige præcis hvad du ønsker – kiks, mandler, hasselnødder eller noget helt andet. En nem og virkelig lækker snack, helt perfekt året rundt, men en nødvendighed på julebordet.
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
På frost1 time
Samlet tid1 time 15 minutter
Ret: Dessert, Juleslik, Snack
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 300 g smeltet mørk chokolade fra Carletti
  • 100 g smeltet hvid chokolade fra Carletti
  • 1 pose juleskum fra Carletti
  • 100 g dumle karameller
  • 100 g marcipan
  • 100 g chokoladeknapper fra Carletti
  • 75 g saltede pistacienødder
  • juleknapper til topping fra Carletti
  • pebermyntestokke til topping

Sådan gør du

  • Smelt chokoladen over vandbad.
  • Skær juleskum og marcipan i mundrette bider. Kom det op i en skål sammen med chokoladeknapper, pistacienødder og dumle karameller.
  • Kom den smeltede chokolade over i skålen med slikblandingen. Rør det godt rundt og kom massen over i et fad beklædt med bagepapir.
  • Top med hakkede juleknapper og pebermyntestokke.
  • Sæt på frost i en times tid, indtil chokoladen har sat sig godt. Skær derefter ud i mundrette bider og kom over i en lufttæt beholder. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love