Foråret har ladet vente på sig, men der begynder endelig at komme lidt varmere temperaturer, solskin og lidt mildere vejr. Jeg vil gerne være den første til at indrømme at jeg er VILD med det.
Og fordi at foråret er på vej, så skal det da fejres med en lækker forårsret med smørstegte asparges og burrata.
SMØRSTEGTE ASPARGES MED BURRATA
En lækker forårsret med de flotteste asparges, cremet burrata og en dressing med lidt spice. Det er en vinder kombination, og det smager virkelig herligt.
Antal: 1 pers.
Ingredienser
Dressing
- 1 fed hvidløg
- ½ citron
- chiliflager
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk ahornsirup
- lidt vand
Andet
- 250 g grønne asparges
- 1 burrata kugle
- smør til stegning
- finthakket pistacienødder
Sådan gør du
- Start med at riv hvidløget fint og kom i en skål sammen med citronsaft. Tilsæt chiliflager, olie, sirup og vand. Smag til og stil til side.
- Steg aspargesene på en varm pande i lidt smør. Imens kommer du burrata på en tallerken og fordeler den ud. Kom de stegte asparges ovenpå, top med dressingen og lidt finthakket pistacienødder. Velbekomme.
Skriv et svar