Disse croissant vafler er super nemme at lave, smager himmelsk og er så smukke at se på også. Man spiser vel også lidt med øjne. De er lækre sprøde, hvilket kun gør smagsoplevelsen endnu bedre. Den fløjlsbløde flødeskum med lidt flormelis komplimentere den sprøde vaffelbund perfekt og jordbærrene bidrager både i udseende og smag.
CROISSANT VAFLER MED KANELSUKKER
Disse croissant vafler er super nemme at lave, smager himmelsk og så er de så smukke at se på.
Antal: 3 pers.
Ingredienser
- 1 dåse croissant classic
- kanelsukker
- smør
- 250 ml piskefløde
- 2 spsk flormelis
- friske jordbær til pynt
- mandelflager til pynt
- lidt flormlis til pynt
Sådan gør du
- Start med at åben croissant dåsen. Rul dejen ud og skær dem ud i 6 trekanter.
- Rul trekanterne til croissanter og rul dem derefter i lidt kanelsukker.
- Smør vaffeljernet med lidt smør og put en croissant i jernet og bag indtil de er gylden brune.
- Server med let pisket flødeskum, rørt med lidt flormelis. Top med friske jordbær, mandelflager og lidt flormelis. Velbekomme
Skriv et svar