De lækreste og mest svampede pandekager med citron og mascarpone. Et vellykket forsøg på at lave den klassiske citronkage med blå birkes om til pandekager. Tilpas søde, tilpas syrlige og med lemoncurd er der vitterligt ikke et øje tørt
CITRON MASCARPONE PANDEKAGER
Et vellykket forsøg på at lave den klassiske citronkage med blå birkes om til pandekager.
Antal: 10 stk
Ingredienser
- 200 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vanilje
- 5 tsk rørsukker
- 2 tsk blå birkes
- nip salt
- 100 g mascarpone
- 2 æg
- 2 dl mælk
- 30 g smeltet afkølet smør
- 1 citron saften derfra
Sådan gør du
- Kom alle de tørre ingredienser op i en skål og bland det godt sammen.
- Tilsæt æggeblommer, mælk, citronsaft, smør og mascarpone og rør det godt sammen.
- I en anden skål piskes æggehviderne stive. Vend derfor æggehviderne i pandekagemassen.
- Varm en pande op og kom lidt smør på. Steg pandekagerne let gyldne.
- Server med lemoncurd, blåbær, flormelis og lidt ahornsirup. Velbekomme,
Skriv et svar