ÅBEN LASAGNE MED RICOTTA CREME OG BASILIKUMSPESTO

Det her, det er virkelig lækkert! En åben lasagne med ricotta creme og basilikumspesto. Det er en smagsoplevelse, som jeg personligt er VIRKELIG begejstret for.

ÅBEN LASAGNE MED RICOTTA CREME OG BASILIKUMSPESTO

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 1 pers.

Ingredienser

  • 2 lasagneplader
  • ½ pakke ricotta
  • 2 håndfulde pistacienødder
  • saften fra 1 citron
  • basilikumspesto
  • parmesanost
  • danske ærter
  • skovsyre
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastapladerne efter anvisningen på pakken.
  • Imens røres ricotta cremen sammen med hakkede pistacienødder, citronsaft, salt og peber. 
  • Kom først en kogt pastaplade i en dyb tallerken, derefter ricottacreme og afslut med endnu en pastaplade. 
  • Top med basilikumspesto, ærter, parmesanost, pistacienødder og skovsyre. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love