Det her, det er virkelig lækkert! En åben lasagne med ricotta creme og basilikumspesto. Det er en smagsoplevelse, som jeg personligt er VIRKELIG begejstret for.
ÅBEN LASAGNE MED RICOTTA CREME OG BASILIKUMSPESTO
Antal: 1 pers.
Ingredienser
- 2 lasagneplader
- ½ pakke ricotta
- 2 håndfulde pistacienødder
- saften fra 1 citron
- basilikumspesto
- parmesanost
- danske ærter
- skovsyre
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastapladerne efter anvisningen på pakken.
- Imens røres ricotta cremen sammen med hakkede pistacienødder, citronsaft, salt og peber.
- Kom først en kogt pastaplade i en dyb tallerken, derefter ricottacreme og afslut med endnu en pastaplade.
- Top med basilikumspesto, ærter, parmesanost, pistacienødder og skovsyre. Velbekomme.
Skriv et svar