Glædelig anden december. Ny dag, ny opskrift! For år tilbage var det den kære lemon posset, der var et kæmpe hit på de sociale medier. Jeg har nu taget idéen og gjort den lidt mere julet. Det har jeg gjort ved at skifte citronen ud med mandariner 🫡. Det er lækkert! Dog er der også en lille smule citronsaft i denne opskrift, da det hjælper med at få fløden til at sætte sig.

MANDARIN POSSET

Mandarin posset, en julet hyggelig dessert, som vil imponere dine gæster.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
På køl1 time
Samlet tid1 time 25 minutter

Ingredienser

  • 500 ml fløde
  • 150 g sukker
  • 1 spsk mandarinskal
  • 120 ml mandarinsaft
  • 4 citroner saften derfra
  • mælkechokolade revet

Sådan gør du

  • Bland fløde og sukker i kog. Lad det koge i cirka 3 minutter.
  •  Fjern gryden fra varmen og tilsæt citronsaft, mandarinsaft og mandarin skal.
  • Bland massen godt sammen og fordel i serverings glas eller mandarinskaller. 
  • Sæt på køl i minimum 1 time, men gerne natten over. Pynt af med mælke chokolade, velbekomme.