
Glædelig tredje december! Ny dag, endnu en ny opskrift. Denne gang er det kandiseret appelsinskiver dyppet i mælke chokolade og toppet med hakket nødder. Jeg er personligt selv meget glad for disse søde appelsinskiver, da der er en tilpas bitterhed fra appelsinskal, som bryder med den appelsin og sukkerlage.
KANDISERET APPELSINSKIVER MED CHOKOLADE
Kandiseret appelsinskiver dyppet i mælke chokolade og toppet med hakket nødder.
Ingredienser
- 6 økologiske appelsiner
- 400 ml vand
- 600 g sukker
- mælkechokolade
- hakkede nødder
Sådan gør du
- Skær appelsinerne i tynde skiver og kog dem i vand i cirka 5-10 minutter, så skallen ikke er så bitter.
- Tilsæt sukker og vand i en gryde – tilsæt appelsinskiverne og lad dem simre i cirka halvanden time.
- Kom appelsinskiverne på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe af. Bag appelsinerne ved 100° i cirka 30 minutter.
- Lad appelsinerne køle helt af og dyp dem derefter i smeltet mælkechokolade og drys med lidt hakketnødder. Velbekomme
