
Glædelig 4. december. Ny dag, endnu en ny opskrift. Denne gang er det sprøde cornflakes toppe med chokolade og flagesalt. Opskriften kræver ikke mange ingredienser og heller ikke meget tid. Det er et alternativt take på de klassiske cornflakestoppe, hvor man blot blander chokoladen og cornflakes.
SPRØDE CORNFLAKESTOPPE MED CHOKOLADE OG FLAGESALT
Et alternativt take på de klassiske cornflakes toppe – en lækker og sprød cornflakestop, hvor bunden er dyppet i chokolade og toppet med flagesalt.
Antal: 30 stk.
Ingredienser
- 7 dl cornflakes
- 150 g smør
- 1 dl lys sirup
- 1 dl brun farin
- 200 g chokolade
- flagesalt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret i en gryde sammen med sirup og sukker. Lad det boble op til alt er smeltet – det tager cirka 2-3 minutter.
- Hæld massen over cornflakes og bland det godt sammen hurtigt. Fordel massen jævnt ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i cirka 7 minutter.
- Lad dem køle helt ned og smelt imens chokoladen. Knæk cornflakes toppene i mindre stykker og dyp bundene i chokoladechokoladen og drys med lidt salt.
