Dette er uden tvivl en af de letteste måder at gyozo ramen på – og udover at det er nemt at lave, så smager det også himmelsk. Suppen er tilpas stærk, hvilket kan justeres alt efter behov – man kan også helt undlade noget spice, så er den formentligt også lidt mere “børnevenlig”. Man kan bruge hvilken som type nudler, jeg har brugt Buldak – ingen nogen bestemt variant, bare den jeg har ved hånden, som i dette tilfælde var den med Stirfried Ramen Habanero Lime. Jeg er generelt ret begejstret for Instant nudler, for det er en hurtig løsning, når jeg er virkelig sulten. Derudover er det også nemt at pifte nudlerne op, så det er mere end bare Instant Nudler – med få ingredienser kan det blive til et ekstra lækkert måltid, som vil være et hit hos de fleste.
Sværhedsgrad:
BegynderForberedelsestid10 minsTilberedningstid15 minsTid i alt25 min.
Portioner:
1
INGREDIENSER
FREMGANGSMÅDE
Start med at kog vandet til ægget. Når vandet koger kommes ægget i - det skal have ca. 8 minutter. Det skal være hårdkogt, men med en blød blomme.
Imens tilbereder du gyozoerne som anvist på pakken. De skal først steget i lidt olie, og derefter dampes i en god portion vand.
Snit grøntsagerne i skiver.
Kog noget vand og tilbered nudlerne. Imens blandes chilisovsen (den fra nudelpakken), æggeblomme og kewpie Mayo i en dyb tallerken. Tilsæt lidt vand, så det bliver til basen for suppen.
Når nudlerne er tilberedte kommes de op i "suppen. Top med champignoner og slikærter. Halver det hårdkogte æg og kom det ovenpå grøntsagerne. Top med de tilberedte gyozoer. Top med sesam, forårsløg og frisk rød chili. Velbekomme.
Leave a Comment