FYLDTE BUTTERNUT SQUASH

Hvis der er noget, som jeg elsker, så er det simre mad – der bliver lidt snasket samtidig. Disse fyldte butternut squash er herhjemme en sikker vinder, når der er lidt ekstra tid til at kræse i køkkenet. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvilke grøntsager der kan komme i samt hvilken type kød, som bliver brugt.

FYLDTE BUTTERNUT SQUASH

Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter
Samlet tid 1 time 35 minutter
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 2 butternut squash
  • 400 g. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk cayennepeber
  • 2 tsk chiliflager
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse chili bønner
  • 2 spsk tomatpuré
  • salt
  • peber
  • revet ost
  • bredbladet persille

Sådan gør du
 

  • Skær butternut squashene over på midten og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.
  • Hak løg og pres hvidløg og svits det af i en gryde med lidt olie indtil de er bløde.
  • Tilsæt krydderier og steg i et par minutter. Rør hyppigt rundt.
  • Tilsæt oksekødet og svit det indtil det er gennemstegt.
  • Tilsæt hakket tomat, bønner og tomatpuré. Lad det simre i minimum 30 minutter.
  • Skrap kødet ud af squashene med en ske og kom det op i gryden.
  • Fyld kødsovsen i de udhulede skaller og drys med lidt ost.
  • Kom dem i ovnen i yderligere 10 minutter, og server med lidt bredbladet persille og en klat cremefraiche. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love