Hvis der er noget, som jeg elsker, så er det simre mad – der bliver lidt snasket samtidig. Disse fyldte butternut squash er herhjemme en sikker vinder, når der er lidt ekstra tid til at kræse i køkkenet. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvilke grøntsager der kan komme i samt hvilken type kød, som bliver brugt.
FYLDTE BUTTERNUT SQUASH
Ingredienser
- 2 butternut squash
- 400 g. hakket oksekød
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk kanel
- ½ tsk cayennepeber
- 2 tsk chiliflager
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 dåse chili bønner
- 2 spsk tomatpuré
- salt
- peber
- revet ost
- bredbladet persille
Sådan gør du
- Skær butternut squashene over på midten og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.
- Hak løg og pres hvidløg og svits det af i en gryde med lidt olie indtil de er bløde.
- Tilsæt krydderier og steg i et par minutter. Rør hyppigt rundt.
- Tilsæt oksekødet og svit det indtil det er gennemstegt.
- Tilsæt hakket tomat, bønner og tomatpuré. Lad det simre i minimum 30 minutter.
- Skrap kødet ud af squashene med en ske og kom det op i gryden.
- Fyld kødsovsen i de udhulede skaller og drys med lidt ost.
- Kom dem i ovnen i yderligere 10 minutter, og server med lidt bredbladet persille og en klat cremefraiche. Velbekomme.
Skriv et svar