En rigtig efterårs klassiker, men vi bor i Danmark og vi ved at sommerdagene også kan føles som efterår.
Du har helt sikkert hørt om de danske familiegårde. Dyrevelfærden er grundlaget for alt hos dem og de sørger for at kyllingerne har de bedste forhold til at trives, leve og vokse i.
De danske familiegårde kom med et nyt kyllingekød for et stykke tid siden. Nemlig nem filet, som er ensartet i tykkelsen, er nem at tilberede og bliver dejligt mørt og saftigt.
KYLLINGE GRØNTSAGSSUPPE
Ingredienser
- 1 pakke nem filet
- 2 spsk olivenolie
- 1 mellemstort løg hakket
- 2 gulerødder hakket
- 2 stilke bladselleri hakket
- 3 fed hvidløg
- 2 dl græskarmos
- 6 dl kogevand
- 1 kyllingebouillon
- 1 dåse sorte bønner
- 1 dåse majs
- salt
- peber
Sådan gør du
- Start med at kog kyllingen i en gryde med vand, laurbærblade, salt og peberkorn.
- Varm olie op i en gryde. Tilsæt løg, bladselleri, gulerødder og hvidløg.
- Tilsæt kogevand fra kyllingen og græskarmos. Rør det godt rundt.
- Når kyllingen er kogt færdig, plukkes den.
- Tilsæt kylling, bønner og maj op i gryden og rør rundt.
- Smag til med spidskommen, salt og peber. Server med lidt frisk persille på toppen. Velbekomme.
Skriv et svar