Jeg elsker alle de grøntsager, bær og frugter, som er i sæson i efterårsmånederne. Der er bare et eller anden over det, som jeg særligt godt kan lide.

EFTERÅRSSALAT MED SMØRSTEGTE ROSENKÅL

Her får i en nem og lækker salat med blandt anden rosenkål, figen og asparges.
En frisk, sprød og velsmagende salat, der går godt til det meste og er derfor en skøn klassiker i køkkenet i vinterhalvåret, når rosenkål er i sæson.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Salat
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 2-3 håndfulde frisk spinat
  • 1 pose rosenkål
  • 2 figner
  • 3 asparges
  • Brombær
  • Feta
  • Salt mandler

Sådan gør du
 

  • Start med halver rosenkålene og steg dem ved høj varme i smør.
  • Kom spinat over på et fad.
  • Skær asparges i mundrette bider og kom over på fadet.
  • Kom nu de stegte rosenkål over på fadet.
  • Kom skiver af figen og brombær over på fadet.
  • Drys med feta og top med salt mandler. Velbekomme.