Hjemmebagte hindbærsnitter er altid et hit og en rigtig klassiker på kagebordet. De kan både skæres ud i snitter, som jeg har gjort. Men dejen kan også udstikkes med en udstikker til runde kager.
HALLOWEEN HINDBÆRSNITTER
Ingredienser
Mørdej
- 300 g hvedemel
- 125 g flormelis
- 1 knivspids salt
- 1 tsk vaniljesukker
- 180 g smør koldt
- 1 æg sammenpisket
Fyld
- 250 g hindbærmarmelade
Topping
- 100 g flormelis
- 50 g vand
- orange pastafarve
- chokolade krymmel
Sådan gør du
Mørdej
- Rør de tørre råvarer sammen i en skål og smuldr smørret i blandingen til det er helt ensartet.
- Saml dejen med et æg. Sæt derefter dejen på køl i 30 minutter.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord til den er ca. 3 mm tyk.
- Skær passende kagestykker og placer dem på den bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 180 grader. Når de er færdig bagte skal de køles ned.
- Smør hindbærsyltetøj på den ene halvdel, læg den anden halvdel oven på og skær ud til hindbærsnitter.
Glassur
- Pisk en tyk hvid glasur sammen. Pisk kun lidt vand i ad gangen til konsistensen er som ønsket. Tilsæt til sidst lidt orange pastafarve og rør godt rundt.
- Pynt hindbærsnitterne med glasur og drys med chokolade krymmel. Velbekomme.
Skriv et svar