HALLOWEEN HINDBÆRSNITTER

Hjemmebagte hindbærsnitter er altid et hit og en rigtig klassiker på kagebordet. De kan både skæres ud i snitter, som jeg har gjort. Men dejen kan også udstikkes med en udstikker til runde kager.

HALLOWEEN HINDBÆRSNITTER

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
I køleskabet 30 minutter
Samlet tid 6 timer 30 minutter
Ret Kage
Antal 10 stk.

Ingredienser
  

Mørdej

  • 300 g hvedemel
  • 125 g flormelis
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 180 g smør koldt
  • 1 æg sammenpisket

Fyld

  • 250 g hindbærmarmelade

Topping

  • 100 g flormelis
  • 50 g vand
  • orange pastafarve
  • chokolade krymmel

Sådan gør du
 

Mørdej

  • Rør de tørre råvarer sammen i en skål og smuldr smørret i blandingen til det er helt ensartet.
  • Saml dejen med et æg. Sæt derefter dejen på køl i 30 minutter.
  • Rul dejen ud på et meldrysset bord til den er ca. 3 mm tyk.
  • Skær passende kagestykker og placer dem på den bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15 minutter ved 180 grader. Når de er færdig bagte skal de køles ned.
  • Smør hindbærsyltetøj på den ene halvdel, læg den anden halvdel oven på og skær ud til hindbærsnitter.

Glassur

  • Pisk en tyk hvid glasur sammen. Pisk kun lidt vand i ad gangen til konsistensen er som ønsket. Tilsæt til sidst lidt orange pastafarve og rør godt rundt.
  • Pynt hindbærsnitterne med glasur og drys med chokolade krymmel. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love