Hvis der er noget som jeg virkelig godt kan lide, så er det kombinationen af melon og burratta – det er simpelthen bare for lækkert! Helt generelt er burratta bare en sikker vinder hver gang.
Denne cantaloupe salat er super nem at lave, smager herligt og ser bare helt fantastisk ud også. Perfekt som tilbehør til aftensmaden eller som en let, lækker frokost. Du kan skifte cantaloup melonen ud, hvis du foretrækker en anden. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Prøv dig frem, det kan umuligt blive andet end en kæmpe succes.
CANTALOUPE SALAT MED PROSCIUTTO & BURRATTA
Denne melon salat med prosciutto og burratta er helt perfekt som tilbehør til aftensmaden, men særligt perfekt om sommeren, hvor melonen er ekstra sød og smager af ekstra – kombineret med den bløde lækre burratta, friske basilikum og prosciutto.
Antal: 2 pers.
Ingredienser
- ½ cantaloupe melon
- 1 burratta
- 100 g prosciutto
- frisk basilikum
- olivenolie
- balsamico glace
- salt
Sådan gør du
- Start med at skær melonen ud i rette størrelse skiver.
- Kom melon skiverne over på et fad og top med en burratta kugle. Fordel burrattaen henover melonen.
- Fordel lidt olivenolie, balsamico glace og salt ovenpå burrattaen.
- Fordel den stegte prosciutto og top med frisk basilikum. Velbekomme.
Skriv et svar