Påsken er over os og disse citron kager med birkes er perfekte til den søde tand eller som servering til påskefrokosten. De er tilpas syrlige og utrolig flotte at kigge på – takke være de fine farverige skumfidus blomster. De er nemme at lave, så kast dig endelig ud i det – de kan bruges på de fleste desserter, og hører ikke kun påsken til. De vil pynte på en hver kage :-).
DAISY CITRON KAGER MED BLÅ BIRKES
En fin lille kage med citron og blå birkes som særligt vil passe godt på påskebordet. De farverige skumfiduser der er lavet om til et tusindfyld (eller det det skal det i hvert fald ligne) pynter fint på kagen og gør den kun endnu hyggeligere.
Antal: 12 stk
Ingredienser
- 200 g blødt smør
- 175 g sukker
- 150 g revet marcipan
- 1-2 citroner saften + fintrevet skal
- 4 æg
- 200 g hvedemel
- 1 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 1 spsk vanilje
- 2 spsk blå birkes
Sådan gør du
- Pisk smør, sukker, vanilje, marcipan, citronsaft og citronskal sammen til en ensartet masse.
- Tilsæt derefter et æg ad gangen.
- Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt. Pisk indtil ensartethed.
- Tilsæt birkes og vend det rundt. Kom dejen op i formene og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter.
- Pynt med citronglasur og de fineste blomster lavet ud af skumfiduser og M&Ms. Velbekomme!
Skriv et svar