Jeg elsker uden tvivl stegt flæsk med persille sovs, men engang imellem er det også lækkert med lidt nyfortolkning. Derfor har jeg forsøgt mig med lidt asiatisk inspireret.
STEGT FLÆSK ASIAN STYLE
En lækker hurtig ide til et aftensmadsmåltid. Fyld med smag og konsistens – og vigtigst af alt, det er nemt at lave, og smager herligt.
Antal: 2 pers.
Ingredienser
- 300 g stegt flæsk
- 2 spsk soya
- 2 spsk hoisin sauce
- limesaft
- 1 spsk brun farin
- peber
- 1-2 spsk honning
- broccoli
- rød peberfrugt
- champignoner
- soya
- sesamolie
- sesamfrø
- frisk koriander
- forårsløg
Sådan gør du
- Start med kom flæsket på en kold pande. Brun kødet, så det bliver rigtig sprødt.
- Imens kødet bliver brunet, laves marinaden i en skål. Tilsæt marinaden på panden, og skru ned for varmen.
- Lad det så og simre, så marinaden kan blive til en tynd sirup, som kan blive fordelt godt på flæsket, så det bliver glaseret.
- Lynsteg grøntsagerne på en pande med lidt soya og sesamolie. Server grøntsagerne på en tallerken, med flæsk, sesamfrø, frisk koriander og lidt forårsløg. Velbekomme
Skriv et svar