Disse cookies er virkelig sprøde og lækre. Og prikken over i’et er min hjemmelavet brombær marmelade, som er lavet på guld fra naturen – jeg er nemlig hvert efterår uden at plukke en masse brombær.
MARMELADE FYLDTE COOKIES
Ingredienser
COOKIEDEJ
- 100 g smør
- 60 g sukker
- 150 g hvedemel
- 1½ tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
BROMBÆR MARMELADE
- 500 g friske brombær
- 2 spsk ahornsirup
- 3 spsk chiafrø
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til dejen sammen, indtil den samler sig til en ensartet masse.
- Tril dejen til 8 kugler og form et lille hul i dem, så der er plads til marmelade.
- Kom brombær og ahornsirup op i en gryde og varm det op.
- Tag gryden af varmen og kom chiafrø i.
- Lad det køle ned, og sæt på køl indtil ønsket konsistens.
- Fordel marmeladen i cookieshullerne.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Skriv et svar