EFTERÅRSSALAT MED GEDEOST & PÆRE

Annonce for Panacea.

Denne efterårssalat er fyldt med gode smage. Og dertil er der Olie fra Panacea i, som opfylder kroppens behov for de essentielle fedtsyrer. Den består af økologisk hørfrø-, solsikke-, sesam-, kokos- og kæmpenatlysolie, som er mekanisk koldpresset.

Jeg havde en frygt for at olien ville have en grim eftersmag, da jeg tidligere har oplevet dette, når jeg har brugt olier i diverse salater. Men jeg må indrømme, at denne olie fra Panacea er utrolig lækker. Den smager ikke af voldsomt meget, hvilket jeg egentligt ikke synes gør noget – det vigtigste for mig, er simpelthen alle fordelene ved olien.

Efterårssalaten er velsmagende. Der er noget friskt, noget sødt, blødt og noget knasende. Tilpas som en lille frokostsalat, hvis sulten ikke er stor. Og ellers kan portionen dobles op, så man kan servere den som tilbehør til aftensmaden.

EFTERÅRSSALAT MED GEDEOST OG PÆRE

En lækker efterårssalat med gedeost og pære. Helt perfekt som en let frokost salat, men ellers kan salaten også fungerer som tilbehør til aftensmaden.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Salat
Køkken Dansk

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld blandet salat
  • 1 pære
  • 2 skiver gedeost
  • honning
  • olie
  • valnødder groft hakket

Sådan gør du
 

  • Skær pæren i skiver og halver dem.
  • Steg pærerne på en pande med lidt olie, honning og salt.
  • Fordel lidt blandet salat på en tallerken/fad, kom de stegte pærer over på.
  • Top med valnødder, honning og olie. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love