Disse squash tops, eller grøntsagsfrikadeller, er så nemme at lave og smager helt fantastisk. Det e r ofte dem jeg laver, hvis vi skal spise et vegetarisk måltid herhjemme. De er sprøde udenpå og tilpas bløde indeni – fyldt med gode krydderier og de er virkelig smagfulde og lækre.
Squash tops er utrolig lette at lave. Jeg valgte at bage dem i ovnen, og på den måde havde jeg mulighed for at lave tilbehør til disse imens. Du vil også sagtens kunne stege dem på en varm pande med lidt olie – det afhænger af hvilket humør man er i. De kan spises både varme og kolde – og er derfor ideelle til madpakken også.
SQUASH TOPS
Disse squash tops er en meget smagfuld grøntsagsfrikadelle. De er helt fantastiske både til børn og voksne. Squash er meget mild i smagen, når de bliver bagt – og derfor er det en frikadelle som de fleste vil kunne lide.
Ingredienser
- ½ squash revet og drænet for væske
- 1 æg
- rasp
- salt
- peber
- paprika
Sådan gør du
- Bland hele molevitten sammen i en skål. Husk at squashen skal være drænet helt for væske, ligesom med agurk, når man laver tzatziki. Ellers bliver det noget værre sjap.
- Fordel "farsen" til bøffer og bag dem i ovnen ved 200 grader traditionel ovn i 15-20 minutter indtil de er gyldne og sprøde.
Skriv et svar