KØDBOLLER I TOMATSOVS

Skal der tændes op for romantikken og leges Lady og Vagabonden? Så synes jeg helt bestemt at I skal prøve denne opskrift. Det er en lækker omgang kødboller i tomatsovs med en masse grøntsager, som ikke kan ses, men bidrager med en masse lækker smag.

Valget af grøntsager har ingen begrænsninger. Du kan vælge lige hvad du har i skuffen, hvilket jeg personligt, synes gør denne opskrift ekstra spændende og lækker. Prøv den og giv endelig din mening til kende. Det vil jeg sætte stor pris på.

KØDBOLLER I TOMATSOVS

En rigtig klassiker, som har fået lidt ekstra kærlighed i form af lidt flere grøntsager. Når man smager retten får man fornemmelser af at være med i Disney Filmen Lady og Vagabonden.
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

TOMATSOVS

  • 3 peberfrugter Rød
  • 1 aubergine
  • 3 fed hvidløg
  • kogevand fra kødbollerne
  • 250 ml madlavningsfløde
  • ½ glas hakket tomat med basilikum
  • tørrede koriander
  • salt
  • peber

KØDBOLLER

  • 500 g hakket svinekød
  • 2 spsk madlavningsfløde
  • 1 løg finthakket
  • 2 spsk hvedemel
  • salt
  • peber

TILBEHØR

  • spaghetti
  • squash lavet til spaghetti

TOPPING

  • revet parmesan
  • frisk basilikum

Sådan gør du
 

  • Start med at skær auberginen og peberfrugterne i mindre stykker og bag dem i ovnen sammen med hvidløgene.
  • Kom alle ingredienserne til kødbollerne op i en skål og bland det hele godt sammen. Kog kødbollerne i rigeligt vand, hvor der er tilsat buillon (valgfrit).
  • Blend de bagte grøntsager sammen med en del af kogevandet, indtil en cremet og ensartet masse. Kom derefter grøntsagerne over i en gryde, tilsæt madlavningsfløde, lidt mere kogevand, hakket tomat og smag til med krydderier.
  • Når kødbollerne er færdige, kommes de over i tomatsovsen.
  • Kog spaghetti og lav squashen om til spaghetti.
  • Kom maden over i en skål og server med revet permesan og frisk basilikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love