Skal der tændes op for romantikken og leges Lady og Vagabonden? Så synes jeg helt bestemt at I skal prøve denne opskrift. Det er en lækker omgang kødboller i tomatsovs med en masse grøntsager, som ikke kan ses, men bidrager med en masse lækker smag.
Valget af grøntsager har ingen begrænsninger. Du kan vælge lige hvad du har i skuffen, hvilket jeg personligt, synes gør denne opskrift ekstra spændende og lækker. Prøv den og giv endelig din mening til kende. Det vil jeg sætte stor pris på.
KØDBOLLER I TOMATSOVS
En rigtig klassiker, som har fået lidt ekstra kærlighed i form af lidt flere grøntsager. Når man smager retten får man fornemmelser af at være med i Disney Filmen Lady og Vagabonden.
Ingredienser
TOMATSOVS
- 3 peberfrugter Rød
- 1 aubergine
- 3 fed hvidløg
- kogevand fra kødbollerne
- 250 ml madlavningsfløde
- ½ glas hakket tomat med basilikum
- tørrede koriander
- salt
- peber
KØDBOLLER
- 500 g hakket svinekød
- 2 spsk madlavningsfløde
- 1 løg finthakket
- 2 spsk hvedemel
- salt
- peber
TILBEHØR
- spaghetti
- squash lavet til spaghetti
TOPPING
- revet parmesan
- frisk basilikum
Sådan gør du
- Start med at skær auberginen og peberfrugterne i mindre stykker og bag dem i ovnen sammen med hvidløgene.
- Kom alle ingredienserne til kødbollerne op i en skål og bland det hele godt sammen. Kog kødbollerne i rigeligt vand, hvor der er tilsat buillon (valgfrit).
- Blend de bagte grøntsager sammen med en del af kogevandet, indtil en cremet og ensartet masse. Kom derefter grøntsagerne over i en gryde, tilsæt madlavningsfløde, lidt mere kogevand, hakket tomat og smag til med krydderier.
- Når kødbollerne er færdige, kommes de over i tomatsovsen.
- Kog spaghetti og lav squashen om til spaghetti.
- Kom maden over i en skål og server med revet permesan og frisk basilikum.
Skriv et svar