Hvis der er noget, jeg virkelig elsker, så er det at eksperimentere i køkkenet. Både i det salte og i det søde køkken. Og heldigvis har jeg en kæreste, som er klar på at smage det hele, både det, som bliver en succes, og det der ikke bliver.
Disse bønne bøffer blev en kæmpe succes – hvilket Jesper også mente. Han sagde endda, at jeg gerne måtte lave dem en gang om ugen, for det er nemlig både billigt, super nemt og hurtigt at lave.
Vi serverede bønne bøfferne med en hurtig salat og noget kartoffelsalat. Men altså, man kan jo nærmest servere alt dertil.
BØNNE BØFFER
Billig, nem og hurtig aftensmad. Vegetarisk og super velsmagende.
Ingredienser
- 2 dåser kidney bønner most
- 1 rødløg finthakket
- 1/4 squash revet
- 1 æg
- 2 spsk hvedemel
- salatost
- salt
- peber
- spidskommen
- paprika
- hvidløgspulver
Sådan gør du
- Bland det hele sammen og steg dem i varm olie indtil bøfferne har fået stegeskorpe og er færdige
Skriv et svar