KYLLINGEMEDISTER MED GRÆSKARMOS & ABRIKOSSALAT

Annonce for De Danske Familiegårde.

Jeg tror efterhånden, at vi alle sammen kender til De Danske Familiegårde. Men vidste du at de har lavet en kyllingemedister? Jeg var SÅ begejstret, da jeg opdagede det!

Herhjemme syntes vi at kyllingemedisteren er rigtig smagfuld og saftig, hvilket vi synes er vigtigt for et lækkert stykke kød!

Jeg har lavet en lækker aftensmad med kyllingemedister, græskarmos og en abrikossalat.

KYLLINGEMEDISTER MED GRÆSKARMOS & ABRIKOSSALAT

En lækker efterårsret, som er farverig og meget velsmagende. Hurtig af lave med ingredienser, der kan købes i de lokale supermarked.
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Antal 4 pers.

Ingredienser
  

  • 1 pakke kyllingemedister Fra De Danske Familiegårde

Græskarmos

  • 1 hokkaidogræskar
  • olie
  • salt og peber
  • hvidløgspulver

Abrikossalat

  • spinat
  • 1 æble
  • 4 abrikoser
  • granatæblekerner

Sådan gør du
 

  • Start med at skrald og skær græskaret i mundrette bider. Kom det på en bageplade beklædt med bagepapir, fordel olie og krydder med salt og peber. Bag i ovnen i 30 minutter ved 180 grader. Blend græskarstykkerne til en mos og smag til.
  • Steg medisterpølsen, så den får en god stegeskorpe. Lad den derefter stege færdig i ovnen, imens du forbereder salaten.
  • Skær spinaten i mindre stykker. Snit abrikosen i mundrette bider, skær æblet i tern og frigør kernerne fra granatæblet. Bland det hele sammen.
  • Server medisterpølsen med græskarmosen og abrikossalaten. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love