SQUASH TOPS

Disse squash tops, eller grøntsagsfrikadeller, er så nemme at lave og smager helt fantastisk. Det e r ofte dem jeg laver, hvis vi skal spise et vegetarisk måltid herhjemme. De er sprøde udenpå og tilpas bløde indeni – fyldt med gode krydderier og de er virkelig smagfulde og lækre.

Squash tops er utrolig lette at lave. Jeg valgte at bage dem i ovnen, og på den måde havde jeg mulighed for at lave tilbehør til disse imens. Du vil også sagtens kunne stege dem på en varm pande med lidt olie – det afhænger af hvilket humør man er i. De kan spises både varme og kolde – og er derfor ideelle til madpakken også.

SQUASH TOPS

Disse squash tops er en meget smagfuld grøntsagsfrikadelle. De er helt fantastiske både til børn og voksne. Squash er meget mild i smagen, når de bliver bagt – og derfor er det en frikadelle som de fleste vil kunne lide.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret aftensmad, Frokost, Vegetarisk
Antal 6 stk.
Kalorier 182 kcal

Ingredienser
  

  • ½ squash revet og drænet for væske
  • 1 æg
  • rasp
  • salt
  • peber
  • paprika

Sådan gør du
 

  • Bland hele molevitten sammen i en skål. Husk at squashen skal være drænet helt for væske, ligesom med agurk, når man laver tzatziki. Ellers bliver det noget værre sjap.
  • Fordel "farsen" til bøffer og bag dem i ovnen ved 200 grader traditionel ovn i 15-20 minutter indtil de er gyldne og sprøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love