Friteret rispapir med laks er en smuk og velsmagende forret, appetizer eller let aftensmad, som samtidig ser dejlig indbydende ud også. Perfekt til både nytårsaften, gæstemiddage eller til diverse fester i løbet af året. Jeg er endvidere ret sikker på, at børn vil elske at lave disse friterede rispapir, og få noget sjov ud af det – selvom man selvfølgelig skal være opmærksom på friturestegningen.
FRITERET RISPAPIR MED LAKS
En nem og lækker forret, appetizer eller let aftensmad. Det tager virkelig ikke lang tid at lave og smager samtidig vildt lækkert.
Ingredienser
- 2 stk rispapir
- 150 g varmrøget laks med peber
- agurk
- frisk chili
- frisk koriander
- 2 tsk neutral skyr
- lime
- olie til friture
Sådan gør du
- Dæk bunden af en pande med olie. Varm olien op til høj varme.
- Kom et stykke rispapir i olien. Det bobler op og bliver helt sprød. Læg det derefter over på en tallerken beklædt med køkkenrulle, så det kan suge fedtet.
- Rør laks, agurk, chili, koriander og styr sammen i en skål.
- Fordel laksemassen på de friterede rispapir, top med lidt frisk chili, koriander og en lille skive lime. Velbekomme.
Skriv et svar