PASTARET MED TOMATSMØRSAUCE OG BURRATA

Annonce for Le Creuset.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker godt kvalitets køkkenudstyr – og her kommer Le Creuset ind i billedet. Den 1 . september lancerede de nemlig en ny kollektion af non-stick pander og min nye pande gør seriøst min madlavningsoplevelse SÅ meget bedre! Jeg er kæmpe fan.

Første ret jeg lavede i min nye pande blev denne lækre pastaret tomatsmørsauce og burrata. Lækkert og virkelig nem at gå til.

PASTARET MED TOMATSMØRSAUCE OG BURRATA

Smør og tomat kan noget sammen. Prøv denne supersimple tomatsauce med ganske få ingredienser. Den smager simpelthen himmelsk!
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 50 g smør
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • frisk basilikum
  • salt og peber
  • 1 burrata
  • mandfredine Riflet lang pasta

Sådan gør du

  • Hak hvidløget fint og smelt smørret i gryden. Kom hvidløg op i og steg det ved middel varme i et minuts tid.
  • Kom så tomater og basilikum op i. Kryds med salt og peber og lad det simrer i 30 minutter.
  • Mos tomaterne med en gaffel undervejs. Kog pastaen i letsaltet vand.
  • Vend pastaen sammen med tomatsaucen og tilsæt 1 dl pastavand og server med burrata, basilikum, friskkværnet peber og lidt chiliflager. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love