VERDENS BEDSTE KYLLINGEFRIKADELLER

Annonce for AMA.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at AMA flydende margarine er mit foretrukne valg til den perfekte stegeskorpe på verdens bedste kyllingefrikadeller!

Derudover kan jeg også anbefale, at man tilsætter tilpas mange revne grøntsager til frikadellerne, for at snige mere grønt indenbords. Jeg laver ofte frikadellerne med revet gulerod, men du kan også sagtens bruge andre grøntsager – såsom squash eller pastinak.

VERDENS BEDSTE KYLLINGEFRIKADELLER

De her kyllingefrikadeller er simpelthen SÅ godt. De er saftige og sprøde med masser af god smag. Ingen tvivl om at lidt friskrevet parmesan gør frikadellerne en tand bedre!
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
På køl30 minutter
Samlet tid50 minutter
Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingekød
  • 1-2 finthakket skalotteløg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 fintrevet gulerødder
  • 25 g fintrevet parmesan
  • 2 æg
  • 4 spsk finvalsede havregryn
  • salt og peber
  • AMA flydende margarine til stegning

Sådan gør du

  • Kom kyllingekødet i en skål sammen med de resterende ingredienser.
  • Rør det hele sammen til en jævn fars. Lad farsen hvile i køleskabet i minimum 30 minutter.
  • Form frikadeller af kyllingefarsen. Steg med i rigeligt flydende margarine på alle sider, indtil de er gyldne og gennemstegte. Velbekomme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love