En tidligere kollega introducerede mig, for et stykke tid siden, til pizzasnegle boller. Og jeg blev nødt til at prøve at bage mine egne, for det var da en genial ting! At slippe for at rulle dejen ud og lave det til snegle. Det er jeg fan af!
PIZZASNEGLE BOLLER MED CHEDDAR OG SKINKESTRRIMLER
Pizzasnegle boller er nemme og lækre boller med cheddar, skinkestrimler, squash og gulerødder. Bollerne er helt perfekte til madpakken og kan sagtens fryses ned efter bagning. Mangler du en idé til madpakken? Så er jeg sikker på, at disse pizzasnegle boller vil være et kæmpe hit! Bollerne er super nemme at bage – og du kan bruge lige præcis det fyld du foretrækker – du skal bare være opmærksom på, at du ikke fylder for meget på.
Antal: 12 stk
Ingredienser
- 50 g gær
- 3½ dl lunkent vand
- 3 spsk olie
- 2 tsk salt
- 700-800 g hvedemel
- 60 g smør
- 2 gulerødder revet
- 1 squash revet
- 1 pose revet cheddar
- 1 pose revet skinke
- 1 æg til pensling
Sådan gør du
- Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie og salt.
- Tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen på bordet og tilsæt lidt smør ad gangen og ælt det godt ind i dejen.
- Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter.
- Få dejen ud på bordet og lav en fordybning i dejen. Kom nu revet grøntsager, ost og skinke i denne fordybning og samle dejen derefter.
- Rul 12 boller og kom dem på to bageplader beklædt med bagepapir.
- Lad dem efterhæve i 30 minutter.
- Pisk et æg og pensel bollerne. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader traditionel ovn i 25-30 minutter. Velbekomme.
Skriv et svar