SKYR BAGELS

Dette er opskriften på de lækreste og luftigste bagels lavet med kun fire ingredienser – hvedemel, salt, bagepulver og neutral skyr. Og selvom de kun består af få ingredienser, så lad dig ikke snyde. De er nemme at lave, og de smager virkelig godt!

De er et kæmpe hit på TikTok, hvor de går under navnet “two ingredient bagels” – da man blandt andet i USA bruger noget der hedder self-rising flour, som vi ikke har i Danmark. Vi kan dog lave det ved at blande hvedemel, salt og bagepulver, ligesom jeg gør i opskriften.

Man kan toppe sine bagels med lige det man har lyst til. Jeg har brugt chiliflager, oregano, salt og sesamfrø. Hvis du vil prøve at lave bagels til en sød udgave, kan du komme kanelsukker på toppen eller komme tørrede frugter i dejen.

SKYR BAGELS

Her får du opskriften på virkelig nemme og lækre bagels – de er helt perfekte i madpakken. Opskriften består af få ingredienser, som blot skal røre sammen i en skål, formes og derefter bages. Disse bagels hæver nemlig med bagepulveret, hvilket betyder at der ingen hævetid er. Disse bagels er blevet toppet med chiliflager, oregano, salt og sesamfrø.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Bagels, Bagværk, Frokost, Madpakke
Antal: 4 stk.

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 300 g neutral skyr
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver
  • chiliflager
  • oregano
  • salt
  • sesamfrø

Sådan gør du

  • Kom skyr, hvedemel, salt og bagepulver i en skål og rør det godt rundt.
  • Fugt hænderne i vand og form dejen til fire bagels på en plade beklædt med bagepapir.
  • Pensl dem med og top med krydderierne.
  • Bag i ovnen ved 200 grader traditionel ovn i ca. 30 minutter.
  • Lad dem køle en smule af, inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering





You’ll also love